Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Амінокислотний склад сирників на основі МБК
    (2017) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
    У роботі представлено амінокислотний склад сирників на основі молочно-білкового концентрату з журавлиною. The paper presents the amino acid composition of cheesecakes on the basis of a milk-protein concentrate with cranberry.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія сирників на основі молочно-білкових концентратів
    (2017) Дейниченко, Людмила Григорівна
    У роботі представлено загальний хімічний сирників на основі молочно-білкового концентрату з журавлиною, вказано їх амінокислотний склад та його збалансованість. The paper presents a general chemical composition of cheesecakes based on a milk-protein concentrate with cranberry, their amino acid composition and its balance are indicated.
  • Ескіз
    Документ
    Амінокислотний склад молочно-білкових копреципітатів
    (2016) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
    У статті наведено технологію отримання та амінокислотний склад молочно-білкових копреципітатів з пюре журавлини. The article containes the technology of obtaining and amino acid composition of milk-protein co-precipitates with cranberry puree.
  • Ескіз
    Документ
    Хімічний склад копреципітатів на основі білково-вуглеводної молочної та рослинної сировини
    (2016) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
    У статті наведено загальний хімічний склад та амінокислотний скор білків молчно-білкових копреципітатів зі сколотин, виготовлених із використанням у якості коагулянтів пюре журавлини та калини. The article presents the general chemical composition and amino acid scoring of proteins of milk-protein co-precipitates of buttermilk, made with the use of cranberry and viburnum purees as coagulants.