root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Дейниченко, Людмила Григорівна
Ключові слова
search.filters.subject.cream of tartar
1
search.filters.subject.confectionery creams
1
search.filters.subject.milk-protein concentrates made from viburnum puree
1
search.filters.subject.винний камінь
1
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2020
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Дейниченко, Людмила Григорівна
×
Ключове слово: search.filters.subject.cream of tartar
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Удосконалення якості високобілкових кондитерських кремів
(
2020
)
Дейниченко, Людмила Григорівна
Показати більше
В роботі доведено доцільність використання винного каменю і молочно-білкових концентратів з пюре калини у технології кондитерських кремів.
Показати більше