Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Наукові підходи до визначення економічної сутності поняття «стратегія розвитку підприємства»
    (2013) Денисюк, Інга
    У процесі розвитку ринкової економіки в Україні перед вітчизняними підприємствами постає проблема розробки та вибору пріоритетних напрямків діяльності. In the development of market economy in Ukraine before the domestic enterprises face the problem of developing and selecting priorities.
  • Ескіз
    Документ
    Методика формування стратегії розвитку підприємства
    (2013) Денисюк, Інга
    Формування стратегії розвитку підприємства харчової промисловості є ключовою стадією стратегічного управління. Для створення ефективної стратегії розвитку підприємства необхідна методика, яка б дозволяла оцінити, наскільки ефективна діюча стратегія, з якими проблемами стикається підприємство, наскільки міцні його конкурентні позиції. Formation of development strategy of the food industry is a key stage of strategic management. To create an effective development strategy requires technique, which would allow to assess how effective the current strategy with which the problems facing the company, as its strong competitive position.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні тенденції розвитку підприємств харчової промисловості України
    (2014) Денисюк, Інга
    Харчова промисловість є стратегічно важливою складовою агропромислового комплексу України, стан якої характеризує рівень продовольчої безпеки держави. Посилення процесів глобалізації підвищують вразливість економіки держави до зовнішніх загроз і висувають перед нею нові вимоги щодо забезпечення відповідного рівня її конкурентоспроможності. Виходячи з цього необхідність дослідження та аналізу проблем харчової промисловості та розробки практичних рекомендацій щодо їх подолання набувають значної актуальності. The food industry is a strategically important part of agriculture Ukraine, which characterizes the state of food security. Increased globalization processes increase the vulnerability of the state economy to external threats and confronts her new requirements to ensure the appropriate level of competitiveness. Therefore the need for research and analysis of the problems the food industry and develop practical recommendations for improvement become significant relevance.