Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Цукри, цукрозамінники, підсолоджувачі та їх використання при виробництві кондитерських виробів
    (2017) Дорохович, Антонелла Миколаївна
    Розглянуто класифікацію цукристих речовин і їх поділ на цукри, цукрозамінники і підсолоджувачі. Наведено детальну характеристику кожної групи. Висвітлено розробки НУХТ у напрямі використання цукрозамінників при створенні кондитерських виробів. The classification of sugars and their division into sugars, sugar substitutes and sweeteners is considered. The detailed description of each group is given. The development of NUFT in the direction of the use of sugar substitutes during the creation of confectionery products is highlighted.
  • Ескіз
    Документ
    Реологічні властивості пінодраглеподібного напівфабрикату, виготовленого на суміші еритритолу та фруктози
    (2015) Потривайло, Олена Олександрівна; Точілкін, Михайло; Мурзін, Андрій Вадимович; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    В роботі наведено результати визначення реологічних властивостей пінодраглеподібного напівфабрикату з цукрозамінниками. Проведені дослідження дають можливість визначити ефективну в’язкість суфле на суміші еритритолу і фруктози в залежності від градієнту швидкості зсуву. Розроблений напівфабрикат має статус виробу з пониженою калорійністю. The paper determine the rheological properties of semi gelatinous foam such sweeteners. Our studies make it possible to determine the effective viscosity of the souffles on a mixture of erythritol and fructose according to the gradient of shear rate. Designed semi-finished product status with reduced calorie.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка якості жувальної карамелі дієтичного призначення на основі цукрозамінника нового покоління пребіотика ізомальту
    (2014) Божок, Олександр Сергійович; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мазур, Лариса Михайлівна
    Жувальна карамель на ізомальті і фруктозі заслуговує маркуванню «виріб зі зниженою калорійністю», «із редукованою глікемічністю», «дієтично -функціональний продукт». Chewing candies on izomalti and fructose deserves labeled "product with a reduced calorie," "reduced from hlikemichnistyu", "dietetic and functional product."