Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Стратегії розвитку підприємств хлібопекарської промисловості(2022) Дунда, Світлана ПетрівнаРозглянуто стратегії розвитку підприємств хлібопекарської промисловості: концентрованого, інтегрованого та диверсифікованого зростання. Визначено, що стратегії розвитку передбачають інноваційний напрям і сприяє підвищенню ефективності управління розвитком. Strategies for the development of enterprises in the bakery industry are considered: concentrated, integrated and diversified growth. It was determined that development strategies provide an innovative direction and contribute to increasing the efficiency of development management.Документ Тенденції розвитку підприємств пивоварної галузі(2022) Дунда, Світлана Петрівна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Болотіна, Ірина МиколаївнаРозглянуто основні ринкові тренди розвитку підприємств пивоварної галузі: зростання споживання та випуску безалкогольного пива, збільшення частки пива у кегах та банках. Основою успішної реалізації продукту є актуальний асортимент, фінансова стійкість підприємств і системний бренд-маркетинг. The main market trends of the development of enterprises in the brewing industry were considered: growth in consumption and production of non-alcoholic beer, increase in the share of beer in kegs and cans. The basis of successful product implementation is an up-to-date assortment, financial stability of enterprises and systematic brand marketing.Документ Вплив зовнішнього середовища організації на її розвиток(2021) Дунда, Світлана ПетрівнаРозглянуто вплив зовнішнього середовища організації на її розвиток.Документ Закон розвитку як основний закон теорії організації(2021) Дунда, Світлана ПетрівнаРозглянуто закон розвитку як основний закон теорії організації: сутність, характиристики, теоретичні положення.Документ Роль ресурсного потенціалу у розвитку підприємства(2018) Дунда, Світлана ПетрівнаОдним із напрямів розвитку підприємства є підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу. Він є засобом для отримання максимального прибутку і підвищення конкурентоспроможності. Ресурсний потенціал - це можливості ресурсів, що можуть бути приведені в дію у процесі виробництва. Його суб'єктна складова визначається інтелектуальними та морально-етичними якостями персоналу, досвідом, знаннями, традиціями. Об'єктна складова - це всі види ресурсів, наявні на підприємстві. One of the goals of the company is to improve use of resources, because it is a means for maximize profits and increase competitiveness. Resource potential - is the possibility of resources that can be brought into action in the course of production. His subjective component is defined intellectual and moral ethical qualities of staff, expertise, knowledge and traditions. Object component - all kinds of resources available in the enterprise.Документ Шляхи розвитку підприємств хлібопекарної галузі(2017) Дунда, Світлана ПетрівнаРозглянуто основні шляхи розвитку підприємств хлібопекарної галузі: саморозвиток, реструктуризація, інноваційний розвиток. The main ways of development of bakery enterprises are considered: self-development, restructuring, innovative development.Документ Методики оцінки розвитку підприємств(2013) Дунда, Світлана ПетрівнаПроаналізовано методичні підходи до оцінки розвитку підприємства. The thesis analyzes the methodological approaches to evaluating of the company development.Документ Стан розвитку хлібопекарних підприємств АР Крим(2011) Дунда, Світлана ПетрівнаВизначено напрямок розвитку хлібопекарних підприємств та вплив факторів зовнішнього середовища на нього. Determined the direction of bakeries and impact of environmental factors on it.Документ Економічна сутність розвитку підприємства(2010) Дунда, Світлана ПетрівнаРозглянуто сутність розвитку, його відмінності від зростання. Рассмотрена сущность развития, его отличия от роста. The essence of development, its differences from growth are considered.