Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні екологічні підходи до утилізації відходів на підприємствах консервної промисловості
    (2024) Жерибор, Ольга Сергіївна; Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна
    Розглянуто необхідність впровадження інноваційних технологій з переробки та повторного використання відходів, з урахуванням вимог чинного законодавства України та кращого досвіду країн ЄС, дозволить консервній промисловості значно зменшити кількість відходів, отримати економічну вигоду від переробки та їх повторного використання, зберегти природні ресурси, зменшити негативний вплив на навколишнє середовище.
  • Ескіз
    Документ
    Реторт-упаковка: сучасність та зручність
    (2023) Жерибор, Ольга Сергіївна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Дущак (Бендерська), Ольга Вячеславівна
    Розглянуто структуру та склад реторт-упаковки. Наведені особливості та переваги порівняно зі скляною та жерстяною тарою.
  • Ескіз
    Документ
    Використання реторт-упаковки для дитячого харчування
    (2024) Жерибор, Ольга Сергіївна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Наведені особливості та переваги реторт-упаковки порівняно зі скляною та жерстяною тарою. Зазначено виробників продукції дитячого харчування, які використовують реторт-пакети
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання альтернативного молока в технології молочних продуктів
    (2022) Жерибор, Ольга Сергіївна; Панасюк, Каріна Сергіївна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
    Запровадження ресурсозберігаючих технологій і виготовлення якісної та безпечної продукції з високими поживними властивостями, що сприяє забезпечення населення різних соціальних груп та умов проживання повноцінними, збалансованими полікомпонентними харчовими продуктами є актуальним напрямком досліджень. Останніми тенденціями є створення функціональних молочних продуктів з впровадженням вторинних ресурсів. По-перше, оригінальні рецептури молочних продуктів з альтернативного молока використовуються досить рідко. По-друге, використання в якості сировини альтернативного молока є актуальним у зв'язку з нинішніми дефіцитом молока у всьому світі.