Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Стан та тенденції розвитку підприємств харчової та переробної промисловості України(2013) Заїнчковський, Анатолій ОлександровичДокумент Вплив сировинної бази на розвиток плодоовочеконсервної промисловості(2011) Заїнчковський, Анатолій Олександрович; Нагавичко, Тетяна ОлександрівнаУ харчуванні людей різних вікових груп важливе місце займають овочі й фрукти та продукція, виготовлена з них способом промислової переробки. Виходячи з нормативів, середнє споживання продукції у свіжому вигляді на душу населення повинно становити 80 %, а в переробленому – 20 %.