Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Використання продуктів крові в технології м'ясних посічених напівфабрикатів
    (2024) Калінін, Назар Ігорович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна
    М'ясні посічені напівфабрикати відіграють важливу роль у харчовій промисловості, пропонуючи споживачам зручність та універсальність. Включення крові до складу цих продуктів може підвищити їх поживну цінність та сприяти сталому використанню ресурсів. Кров як функціональний інгредієнт є легкодоступним побічним продуктом м'ясної промисловості, багатим на білок, основні мінерали (залізо) та вітаміни (вітаміни групи В)
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення м’ясних паштетів для профілактики йододефіциту
    (2023) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Оверченко, Софія; Калінін, Назар Ігорович
    У науковій роботі було запропоновано виробництво паштету з використанням м'яса і субпродуктів курчат-бройлерів, та шпинату. У курячому м’ясі міститься 7 мкг йоду на 100 гр. Звичайно, це не так багато, як у рибі, але все ж більше, ніж у яловичині і свинині. The scientific work proposed the production of pate using meat and by-products of broiler chickens and spinach. Chicken meat contains 7 μg of iodine per 100 g. Of course, it is not as much as in fish, but still more than in beef and pork.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання насіння соняшника в м'ясних продуктах
    (2022) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Дерій, Дмитро Олександрович; Калінін, Назар Ігорович; Ліпінський, Кирило Андрійович; Мохорт, Віктор Юрійович
    Продукти функціонального харчування можуть бути названі як продукти здорового харчування, продукти позитивного харчування, фізіологічно важливі продукти. При розробці рецептур м'ясних продуктів були використані окрім сировини тваринного походження рослинні компоненти, такі як клітковина та шрот насіння соняшника. Functional food products can be called healthy food products, positive food products, and physiologically important products. In the development of recipes for meat products, in addition to raw materials of animal origin, vegetable components, such as fiber and sunflower seed meal, were used.