Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Роль клітковини у м'ясних функціональних продуктах(2016) Каржевська, Олександра Михайлівна; Рябченко, Наталія ОлександрівнаПроблеми порушення балансу білків і вуглеводів, низький вміст вітамінів, мінеральних речовин і харчових волокон у раціоні харчування українців призводить до підвищення захворювань і зниження імунітету людей. Для збереження та покращення здоров'я необхідно раціоналізувати харчування, шляхом впровадження функціональних продуктів, зокрема м'ясних, у рецептуру яких застосовують клітковину, яку виготовляють із структуроутворюючих частин рослин - зернових культур, фруктових або овочевих шротів, бобових культур тощо. Problems imbalance of protein and carbohydrate, low content of vitamins, minerals and fiber in the diet increases the Ukrainian diseases and low immunity people. To maintain and improve health must rationalize food, through the introduction of functional foods, in particular meat in recipes which use fiber, which is made of structure-parts plants - cereals, fruit or vegetable meal, legumes, etc.Документ Необхідність розробки та впровадження функціональних і лікувально-профілактичних продуктів харчування(2014) Каржевська, Олександра МихайлівнаУ статті проаналізовано необхідність розробки та впровадження функціональних і лікувально-профілактичних продуктів харчування. В статье проанализирована необходимость разработки и внедрения функциональных и лечебно-профилактических продуктов питания. The article analyzes the need to develop and implement functional and treatment-prevention food.