Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення нового виду кефірного продукту(2021) Ковальчук, Марина Вікторівна; Романюк, Надія Юріївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаКефір - один з самих популярних кисломолочних продуктів в Україні, на частку якого припадає понад 2/3 виробництва кисломолочних напоїв. Корисні властивості кефіру пов’язані із присутністю в ньому мікроорганізмів здатних відновлювати природні захисні властивості мікрофлори шлунково-кишкового тракту. Він має чистий кисломолочний смак та містить, %: жири (1…5 ), білки (більше 2,7), вуглеводи (4 ), органічні кислоти(0,9), насичені жирні кислоти (2), мінеральні речовини (0,7) та вітаміни