Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи використання качиного м'яса у технології м'ясних продуктів(2022) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Давиденко, Андрій Володимирович; Коломієць, Владислав ОлександровичМ'ясо водоплавної, містить всі необхідні ессенціальні речовини для повноцінного харчування людини, та є джерелом основних поживних речовин: білків, тваринних жирів, мінеральних та екстрактивних речовин, які представлені в кількісному та якісному співвідношенні і легко засвоюються організмом. Watermelon meat contains all the necessary essential substances for proper human nutrition, and is a source of essential nutrients: proteins, animal fats, minerals and extractives, which are presented in quantitative and qualitative terms and are easily absorbed by the body.