Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Фітнес-продукти, що прискорюють обмін речовин
    (2016) Пархоменко, Людмила Іванівна; Корецька, Ірина Львівна; Дочинець, Інга Вікторівна
    Проведений аналіз фітнес-продуктів, що прискорюють обмін речовин. The analysis of the fitness products that accelerate the metabolism.
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми вагомості харчової цінності страв для військовослужбовців
    (2015) Проценко, Ольга Анатоліївна; Довга (Козачишена), Олена Олександрівна; Корецька, Ірина Львівна
    При складанні раціону харчування військовослужбовців однією з основних вимог е збалансованість страв по основним нутріентам. Безладне, нерегулярне харчування військовослужбовців призводить до порушень ритмічності діяльності органів травлення, зниження засвоєння їжі, а в деяких випадках до різних шлунково-кишкових захворювань. Добові норми забезпечення при триразовому харчуванні розподіляються по калорійності на: сніданок - 30-35%; обід - 40-45%; вечеря - 30-20%. In drawing up the diet soldiers one of the main requirements is balanced meals in the main nutrientam. Erratic, irregular meals leads to violations of military rhythm of the digestive system, reducing digestion, and in some cases, various gastrointestinal diseases. Providing daily rate at meals distributed in calories at breakfast - 30-35%; dinner - 40-45%; dinner - 30-20%.