Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Роль молочних консервів у раціонах харчування військовослужбовців(2015) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Рябоконь, Наталія ВалеріївнаВключення сухих та згущених молочних консервів до раціону харчування військовослужбовців сприятиме забезпеченню добових фізіологічних потреб у основних харчових речовинах та енергії, у вітамінах, мінеральних речовинах у більшій мірі, ніж складові існуючих раціонів. The inclusion of dry and condensed canned milk in the diet food soldiers will promote physiological daily needs the nutrients and energy, vitamins, minerals substances to a greater extent than existing components rations.Документ Ресурсо- та енергозбереження у молочноконсервній галузі(2014) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Рябоконь, Наталія ВалеріївнаДля забезпечення ресурсо- та енергозбереження на молочноконсервному комбінаті запропоновано розглянути такі основні положення комплексу заходів: розрахунково-аналітичне нормування витрат сировини, матеріалів та енергоносіїв, рецикл сировини; екологізація діяльності підприємства; організація планово-економічної діяльності; мотивація робочого персоналу. To ensure resource and energy saving at Dairy Plant invited to consider the following key provisions activities: Cash-analytical valuation of costs of raw materials and energy, Recycling of raw materials; greening the enterprise; planning and organization of economic activity; motivation of personnel.Документ Технологія згущеного молочного продукту з горіхово-яблучною пастою(2013) Рябоконь, Наталія Валеріївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаРозроблено технологію згущеного молочного продукту з горіхово-яблучною пастою, що передбачає паралельну підготовку молочної основи та горіхово-яблучної пасти. Експериментально встановлено, що раціональна масова частка внесення горіхово-яблучної пасти становить 38-40 % від маси згущеної молочної основи. The technology of condensed milk product with nut and apple paste is developed, which provides a parallel preparation of milk-based and nut-apple paste. It is determined that experimentally rational mass fraction making nut and apple paste is 38-40% of the mass of condensed milk base.