Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Вивчення взаємодії насіння льону з різними рідинами(2014) Стеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана Петрівна; Землінська, Марія ДмитрівнаНасіння льону найбільш повно може відновлюватись за рахунок набухання у воді, температура якої 80 0С. Підготовлене запропонованим способом насіння льону можна використовувати в якості функціонального інгредієнту при виробництві хлібобулочних виробів, кисломолочних продуктів, соусів, салатів тощо. Flax seeds can full recover by swelling in 80 0C temperature water. Flax seeds, prepared proposed method, can be used as a functional ingredient in the bakery products, dairy products, sauces, salads etc.Документ Аналіз хімічного складу насіння гарбуза, кунжуту та льону як перспективних джерел для виробництва біологічно активних добавок до їжі(2013) Краєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія ОлександрівнаУ статті наведені матеріали, що вказують на доцільність використання насіння гарбуза, льону та кунжуту для створення функціональних інгредієнтів для збагачення продуктів харчування. The article contains material that indicate the feasibility of using pumpkin seeds, flax and sesame seeds to create functional ingredients for food enrichment.Документ Насіння льону – перспективний функціональний інгредієнт для створення оздоровчих продуктів(2013) Стеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана ПетрівнаВ роботі представлені дані щодо хімічного складу, оздоровчої дії та здатності до набухання насіння льону. This paper presents data on the chemical composition, improving performance and ability to swell flax seeds.