root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Кривобок, Павло Вікторович
Ключові слова
search.filters.subject.Food Industry
1
search.filters.subject.evaluation methods
1
search.filters.subject.potential of the company
1
search.filters.subject.методи оцінки
1
search.filters.subject.потенціал підприємства
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2015
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Кривобок, Павло Вікторович
×
Ключове слово: search.filters.subject.Food Industry
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Особливості застосування методів оцінки потенціалу підприємства в харчовій промисловості
(
2015
)
Кривобок, Павло Вікторович
Показати більше