Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Можливості використання лаврової вишні у виробництвах консервованих продуктів
    (2021) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Абовян, Софія Олегівна
    Лаврова вишня - нетрадиційна сировина, яка багата на біологічно активні речовини, а саме антоціани та фенольні сполуки. Доведено, що висока харчова та біологічна цінність в поєднанні з хорошими органолептичними показниками роблять ягоди лаврової вишні цінною сировиною для виробництва консервованих продуктів.
  • Ескіз
    Документ
    Лаврова вишня – цінне джерело біофлавоноїдів
    (2020) Івасюта, Людмила Макарівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    В роботі доведено, що лаврова вишня має цінний хімічний склад та велику кількість антиоксидантів, і може бути джерелом для вилучення біологічно активних речовин. It is proved that laurel cherries have a valuable chemical composition and a large number of antioxidants, and can be a source for the extraction of biologically active substances.