Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Можливості використання лаврової вишні у виробництвах консервованих продуктів(2021) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Абовян, Софія ОлегівнаЛаврова вишня - нетрадиційна сировина, яка багата на біологічно активні речовини, а саме антоціани та фенольні сполуки. Доведено, що висока харчова та біологічна цінність в поєднанні з хорошими органолептичними показниками роблять ягоди лаврової вишні цінною сировиною для виробництва консервованих продуктів.Документ Лаврова вишня – цінне джерело біофлавоноїдів(2020) Івасюта, Людмила Макарівна; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаВ роботі доведено, що лаврова вишня має цінний хімічний склад та велику кількість антиоксидантів, і може бути джерелом для вилучення біологічно активних речовин. It is proved that laurel cherries have a valuable chemical composition and a large number of antioxidants, and can be a source for the extraction of biologically active substances.