Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Можливості використання волоських горіхів у виробництві консервованих продуктів(2019) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Савич, Сергій ВалентиновичДосліджено хімічний склад волоських горіхів різних сортів. Підібрано оптимальні параметри обсмажування горіхів. На основі отриманої горіхової пасти фруктів та овочів, розроблено ряд продуктів – соуси, пасти, приправи The chemical composition of walnuts of different varieties is investigated. The optimum parameters of roasting nuts are selected. On the basis of the received fruit and vegetable paste, a series of products - sauces, pastes, seasoningsДокумент Розширення асортименту консервованих продуктів за рахунок використання волоських горіхів. Extension of assortment of canned products due to the use of walnuts(2019) Вальчук, Андрій Олегович; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаДосліджено хімічний склад волоських горіхів різних сортів. Обрано сорти з низьким вмістом жиру. Розроблено ряд консервованих продуктів – паштети, салати, десерти з використанням горіхів та пасти з них. The chemical composition of walnuts of different varieties is investigated. Low-fat varieties are selected. A number of canned foods have been developed - pasta, salads, desserts with nuts and pasta.Документ Використання волоських горіхів у технологіях консервованих продуктів(2018) Вальчук, Андрій Олегович; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаДосліджено хімічний склад волоських горіхів різних сортів. Розроблено ряд консервованих продуктів з їх використанням. The chemical composition of walnuts of different varieties is investigated. A number of canned products have been developed with their use.