Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Вдосконалення способу виробництва соковмісного напою з екстрактом стевії
    (2014) Стеценко, Наталія Олександрівна; Лисицина, Юлія Вікторівна
    Безалкогольний напій на основі вишневого соку, збагачений екстрактом стевії та концентратом сироватки не містить цукру, і в той же час характеризується підвищеним вмістом амінокислот, мінеральних речовин, вітамінів, флавоноїдів, що дозволяє позиціонувати його як лікувально-профілактичний. Його можна рекомендувати для широкого кола споживачів, в тому числі людей, що страждають на ожиріння, цукровий діабет та інші захворювання, при яких необхідно обмежувати вживання цукру. Soft drink based on cherry juice enriched stevia extract and concentrate serum contains no sugar, and at the same time characterized by a high content of amino acids, minerals, vitamins, flavonoids, allowing you to position it as a preventive. It can be recommended for a wide range of consumers, including people suffering from obesity, diabetes and other diseases in which it is necessary to restrict the use of sugar.
  • Ескіз
    Документ
    Вдосконалення технології соковмісного напою з натуральним підсолоджувачем
    (2014) Лисицина, Юлія Вікторівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Створено безалкогольний напій на основі вишневого соку, який збагачений екстрактом стевії та концентратом сироватки. Напій не містить цукру та характеризується підвищеним вмістом амінокислот, мінеральних речовин, вітамінів, флавоноїдів, що дозволяє класифікувати його як лікувально-профілактичний. A soft drink based on cherry juice is enriched with extracts of stevia concentrate and whey. The drink contains no sugar and is characterized by a high content of amino acids, minerals, vitamins, flavonoids, to classify it as a preventive.
  • Ескіз
    Документ
    Новий соковмісний напій оздоровчого призначення з додаванням екстракту стевії та сироватки
    (2014) Лисицина, Юлія Вікторівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    У поєднанні з вишневим соком можна використовувати такі інгредієнти, як екстракт стевії та суху сироватку. Це забезпечує привабливі органолептичні властивості напою та високий вміст біологічно активних речовин. Розроблений напій можна віднести до категорії функціональних продуктів. Combined with cherry juice, you can use ingredients such as stevia extract and dry whey. It provides an attractive organoleptic properties of the drink and the high content of biologically active substances. Designed drink can be classified as functional foods.