Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Обґрунтування вибору вишневого соку та сироватки для створення соковмісного напою оздоровчого призначення
    (2015) Стеценко, Наталія Олександрівна; Лисицина, Юлія Вікторівна
    Одним з важливих напрямів наукових розробок в харчовій промисловості є створення технологій виробництва якісно нових харчових продуктів зі зміненим біохімічним складом відповідно до фізіологічних потреб людини. Серед різних груп харчових продуктів на даний час з точки зору можливості створення нових збагачених продуктів підвищеної біологічної цінності великий інтерес представляють безалкогольні напої. One of the important areas of scientific research in the food industry is to create a qualitatively new technologies for the production of food products with altered biochemical composition according to the physiological needs of man. Among the various food groups at the moment in terms of opportunities to create new products enriched with high biological value great interest soft drinks.
  • Ескіз
    Документ
    Вдосконалення технології соковмісного напою з натуральним підсолоджувачем
    (2014) Лисицина, Юлія Вікторівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Створено безалкогольний напій на основі вишневого соку, який збагачений екстрактом стевії та концентратом сироватки. Напій не містить цукру та характеризується підвищеним вмістом амінокислот, мінеральних речовин, вітамінів, флавоноїдів, що дозволяє класифікувати його як лікувально-профілактичний. A soft drink based on cherry juice is enriched with extracts of stevia concentrate and whey. The drink contains no sugar and is characterized by a high content of amino acids, minerals, vitamins, flavonoids, to classify it as a preventive.
  • Ескіз
    Документ
    Новий соковмісний напій оздоровчого призначення з додаванням екстракту стевії та сироватки
    (2014) Лисицина, Юлія Вікторівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    У поєднанні з вишневим соком можна використовувати такі інгредієнти, як екстракт стевії та суху сироватку. Це забезпечує привабливі органолептичні властивості напою та високий вміст біологічно активних речовин. Розроблений напій можна віднести до категорії функціональних продуктів. Combined with cherry juice, you can use ingredients such as stevia extract and dry whey. It provides an attractive organoleptic properties of the drink and the high content of biologically active substances. Designed drink can be classified as functional foods.