Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Проблеми розвитку ринку хлібобулочних виробів(2015) Литвинюк, Ольга ПетрівнаДокумент Інноваційна реструктуризація хлібопекарських підприємств(2015) Литвинюк, Ольга ПетрівнаДокумент Сучасний стан та перспективи розвитку хлібопекарської промисловості в Україні(2014) Шинкаренко, Яна; Литвинюк, Ольга ПетрівнаХарчова промисловість є пріоритетною галуззю народного господарства, її продукція користується великим попитом, а вкладення в галузь швидко окупаються. Необхідність дослідження стану і перспектив розвитку підприємств-виробників хлібобулочної продукції не викликає сумнівів, оскільки хліб це такий продукт, який є невід'ємною складовою раціону кожної людини, а його виробництво буде завжди актуальним. The food industry is a priority sector of the economy, its products are in great demand, and investment in the industry quickly recovered. The need to study the state and prospects of the companies-manufacturers of bakery products is beyond doubt, since bread is a product that is an integral part of the diet of every person, and its production will always be relevant.Документ Сучасні проблеми хлібопекарської галузі України(2014) Литвинюк, Ольга ПетрівнаПродовольче споживання є однією з основних передумов відтворення й ефективного використання трудових ресурсів та існування держави. Food consumption is one of the main conditions of reproduction and efficient use of labor and the state.