Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми розвитку ринку хлібобулочних виробів
    (2015) Литвинюк, Ольга Петрівна
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційна реструктуризація хлібопекарських підприємств
    (2015) Литвинюк, Ольга Петрівна
  • Ескіз
    Документ
    Сучасний стан та перспективи розвитку хлібопекарської промисловості в Україні
    (2014) Шинкаренко, Яна; Литвинюк, Ольга Петрівна
    Харчова промисловість є пріоритетною галуззю народного господарства, її продукція користується великим попитом, а вкладення в галузь швидко окупаються. Необхідність дослідження стану і перспектив розвитку підприємств-виробників хлібобулочної продукції не викликає сумнівів, оскільки хліб це такий продукт, який є невід'ємною складовою раціону кожної людини, а його виробництво буде завжди актуальним. The food industry is a priority sector of the economy, its products are in great demand, and investment in the industry quickly recovered. The need to study the state and prospects of the companies-manufacturers of bakery products is beyond doubt, since bread is a product that is an integral part of the diet of every person, and its production will always be relevant.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні проблеми хлібопекарської галузі України
    (2014) Литвинюк, Ольга Петрівна
    Продовольче споживання є однією з основних передумов відтворення й ефективного використання трудових ресурсів та існування держави. Food consumption is one of the main conditions of reproduction and efficient use of labor and the state.