Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Актуальність використання сушених яблучних снеків у дитячому харчуванні
    (2019) Атанова, Юлія Олегівна; Логінова, Анна Олегівна; Маринін, Андрій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович
    Наведені дані у результаті проведеного аналізу хімічного складу та узагальнення щодо корисного впливу сушених яблук свідчать про доцільність застосування таких снеків у харчуванні дітей різних вікових груп. На основі отриманих даних можна зробити висновок, що яблучні снеки частково задовольняють добову потребу у вітамінах і мінеральних речовинах у дитячому харчуванні. І можуть бути додатковим джерелом мікроелементів.