Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Типи та методи організації виробництва на хлібопекарському підприємстві(2022) Ліманська, Наталія ВолодимирівнаУ роботі досліджено стратегію запобігання ремонтів виробничих ліній на хлібопекарських підприємствах. Вона включає систему збору і обробки інформації про надійність технологічного обладнання. Також у роботі розглядається оцінка рівня надійності устаткування в залежності від типів виробництва. З цією метою пропонується застосовувати спостереження за обладнанням в умовах безперервного виробництва продукції.Документ Прогнозування відмов технічного устаткування хлібокомбінату(2014) Маноха, Людмила Юріївна; Ліманська, Наталія ВолодимирівнаЗростання масштабів виробництва, динамічність виробничих процесів та зв'язків потребують постійного удосконалення методів управління хлібопекарським виробництвом, що характеризується безперервною роботою. Прогнозування відмов технічного устаткування хлібокомбінату як складної технічної системи (СТС), що має ієрархічний та ймовірнісний характер, є важливою задачею для планування технічного обслуговування (ТО) ремонтного відділу підприємства. Під час ТО проводиться контроль стану ресурсу та забезпечується продовження робочого стану його компонентів. Контроль стану ресурсу технічного устаткування хлібокомбінату передбачає контроль готовності, діагностичний контроль та профілактичні ремонтні роботи. Economies of scale, dynamics of production processes and relationships need constant improvement of management techniques baking manufacturing, which is characterized by continuous operation. Predicting failures technical equipment bakery as a complex technical system (STS) that a hierarchical probabilistic nature, is an important task for planning maintenance (maintenance) maintenance division of the company. During maintenance is controlled condition of resource and provided continuing working condition of its components. Monitor the status of the resource of technical equipment bakery provides control readiness, diagnostic testing and preventive maintenance work.