Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Досвід використання нанокомпозиту алюмінію в умовах бурякоцукрового виробництва
    (2017) Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген Миколайович; Українець, Анатолій Іванович; Пушанко, Наталія Миколаївна; Маринін, Андрій Іванович; Никитюк, Тарас Володимирович; Лопатько, Костянтин Георгійович; Лапшин, Сергій Олександрович
    Розглянуто можливість застосування нанокомпозиту алюмінію в процесі екстрагування сахарози з бурякової стружки в умовах цукрового виробництва. The possibility of aluminium nanocomposite application during the sugar extraction process from sugar-beet was studied in terms of sugar plant.
  • Ескіз
    Документ
    Умови використання натуральних харчових барвників у технологіях м’ясних та м'ясомістких продуктів
    (2013) Іванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Олішевський, Валентин Вікторович; Маринін, Андрій Іванович
    Розроблено технологію виробництва натурального червоного барвника на основі столового буряку. Підтверджено можливість використання цього барвника для м'ясомістких продуктів. The technology of natural red dye production on the basis of beets was developed. The possibility of using this dye for meat products was confirmed.