Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Практичні аспекти регулювання мехатронними модулями процесів пневмотранспортування сипких харчових продуктів(2024) Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Масло, Микола Андрійович; Запорожець, Олександр Володимирович; Кохан, Антон А.Дослідження спрямоване на оптимізацію процесу пневматичного транспортування сипких харчових продуктів з метою усунення проблем, пов’язаних зі склепоутворенням та сегрегацією матеріалу. Запропоновано нову конструкцію пневматичного пристрою, яка передбачає використання мембранного імпульсного клапана для забезпечення рівномірного розподілу продукту в транспортному трубопроводі. Наукова новизна роботи полягає в розробці параметричної моделі, що дозволяє описувати кінематичні та динамічні процеси в системі, а також у створенні ефективного способу деструкції злежів.Документ Вплив параметрів пневмоприводу на динамічні характеристики захоплювального пристрою маніпулятора(2024) Ємельянов, Дмитро Володимирович; Ясичев, Владислав Віталійович; Масло, Микола АндрійовичРозвиток робото-технічних систем обумовлює питання моделювання динамічної взаємодії захоплювальних пристроїв з різними за фізико-механічними характеристиками об’єктами технологічної обробкиДокумент Дослідження ефективності роботи функціонального мехатронного модуля для рідких харчових продуктів(2023) Муравйова, Юлія Віталіївна; Слюсар, Лілія Олександрівна; Масло, Микола Андрійович; Кривопляс-Володіна, Людмила ОлександрівнаФункціональні мехатронні модулі систем дозування рідких харчових продуктів широко використовуються на етапі фасування-дозування рідких харових продуктів у споживчу тару. Перевага таких модулів полягає у герметичності та простоті керування. Однак відсутня можливість регулювання витратних характеристик з метою безперервного дозування без формування залишків продукту.