Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Практичні аспекти регулювання мехатронними модулями процесів пневмотранспортування сипких харчових продуктів
    (2024) Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Масло, Микола Андрійович; Запорожець, Олександр Володимирович; Кохан, Антон А.
    Дослідження спрямоване на оптимізацію процесу пневматичного транспортування сипких харчових продуктів з метою усунення проблем, пов’язаних зі склепоутворенням та сегрегацією матеріалу. Запропоновано нову конструкцію пневматичного пристрою, яка передбачає використання мембранного імпульсного клапана для забезпечення рівномірного розподілу продукту в транспортному трубопроводі. Наукова новизна роботи полягає в розробці параметричної моделі, що дозволяє описувати кінематичні та динамічні процеси в системі, а також у створенні ефективного способу деструкції злежів.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив параметрів пневмоприводу на динамічні характеристики захоплювального пристрою маніпулятора
    (2024) Ємельянов, Дмитро Володимирович; Ясичев, Владислав Віталійович; Масло, Микола Андрійович
    Розвиток робото-технічних систем обумовлює питання моделювання динамічної взаємодії захоплювальних пристроїв з різними за фізико-механічними характеристиками об’єктами технологічної обробки
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження ефективності роботи функціонального мехатронного модуля для рідких харчових продуктів
    (2023) Муравйова, Юлія Віталіївна; Слюсар, Лілія Олександрівна; Масло, Микола Андрійович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна
    Функціональні мехатронні модулі систем дозування рідких харчових продуктів широко використовуються на етапі фасування-дозування рідких харових продуктів у споживчу тару. Перевага таких модулів полягає у герметичності та простоті керування. Однак відсутня можливість регулювання витратних характеристик з метою безперервного дозування без формування залишків продукту.