Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання альтернативної системи щадного кип’ятіння, як способу скорочення витрат теплової енергії(2015) Мерзляк, Дмитро Вікторович; Марцинкевич, Леся Валентинівна; Удодов, Сергій ОлександровичПитання раціонального використання тепло-енергоресурсів постає наразі актуальним для підприємств пивоварної промисловості. Все більше приділяється увага на можливість скорочення енергоємного обладнання, перехід на системи та технології з мінімальним використанням енергії на одиницю продукції. The issue of rational use of heat energy there is now urgent for the enterprises of the brewing industry. More and more attention is paid to the possibility of reducing energy-intensive equipment, switching to systems and technologies with minimal energy use per unit of output.Документ Моделювання процесу кип'ятіння пивного сусла в апараті з двоконусним днищем(2014) Мерзляк, Дмитро Вікторович; Удодов, Сергій Олександрович; Марцинкевич, Леся ВалентинівнаПивне сусло, що є основою пива, на початкових стадіях приготування піддається термічній обробці, а точніше кип'ятиться та охмелюється. Процес кип'ятіння сусла з хмелем веде за собою ряд хімічних та фізичних змін без яких не можливе приготування якісного продукту. Beer wort, which is the foundation of beer in the early stages of preparation subjected to heat treatment, or rather boiled and ohmelyuyetsya. The process of boiling the wort with hops leads to a series of chemical and physical changes without which one can prepare a quality product.