Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Моделювання зміни теплового стану харчового напівфабрикату в умовах комбінованого жарення з електроконтактним нагріванням
    (2015) Бабанов, Ігор Геннадійович; Михайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлова, Світлана Валеріївна
    Моделюванням підтверджено можливість регулювання швидкості зміни температури напівфабрикату за умов комбінованого жарення з ЕКН. A design is confirm possibility of adjusting of speed of change of temperature of intermediate product at the terms of the combined frying from EKN.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка раціональних умов теплової обробки котлет способом двобічного обжарювання
    (2015) Бабанов, Ігор Геннадійович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Михайлова, Світлана Валеріївна
    Серед основних технологічних процесів виробництва продуктів харчування важливе місце займають процеси жарення котлет, що характеризуються різноманітністю рецептур та технологій приготування, відрізняються видом та поєднанням м'ясних продуктів та наповнювачів. Аналіз традиційних процесів дозволив встановити низку суттєвих недоліків: значна тривалість теплової обробки, втрати маси, зниження якості виробів за рахунок прилипання до жарильної поверхні та ін. У зв’язку з цим проблема удосконалення технологій та процесів жарення котлет є актуальною задачею науки про процеси та апарати харчових виробництв. The main processes of food production processes occupy an important place frying meatballs, characterized by a variety of recipes and cooking technology, a combination of different species and meat products and fillers. Analysis of traditional processes revealed several significant drawbacks: long duration of heat treatment, weight loss, lower quality products by sticking to the frying surface and others. In connection with this problem improving technologies and processes frying meatballs are the actual problems of science processes and apparatus of food production.
  • Ескіз
    Документ
    Прогресивні електрофізичні методи теплового впливу на харчову сировину
    (2014) Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Михайлова, Світлана Валеріївна; Авдєєв, Сергій Олегович; Потапенко, Артем; Бабанов, Ігор Геннадійович
    Слід відмітити, що такі відносно енергоємні процеси, як жарення та сушіння харчової сировини є досить розповсюдженими на малих переробних підприємствах. Висока енергоємність виробництва не лише перешкоджає розвитку таких підприємств, але й загалом несприятливо впливає на економічні показники країни в цілому. It should be noted that the relatively energy-intensive processes such as frying and drying of food materials are fairly common in small processing plants. High energy production not only prevents the development of such enterprises, but generally adversely affect the economic performance of the country.