Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення нового асортименту помадно-кремових цукерок із застосуванням ягідної сировини з підвищеним вмістом флавоноїдів
    (2018) Стадник, Світлана Богданівна; Моренець, Аліна Олександрівна; Кохан, Олена Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна
    Проведений аналіз хімічного складу пюре плодів журавлини, чорноплідної горобини та жимолості. Встановлено доцільність використання пюре з плодів журавлини, чорноплідної горобини та жимолості при створенні технологій нового асортименту помадно-кремових цукерок з підвищеним вмістом фізіологічно-функціональних інгредієнтів, оригінальними смаковими властивостями, подовженим терміном зберігання за рахунок використання дослідженої ягідної сировини як джерела натуральних барвників, органічних кислот, вологоутримуючих агентів, ароматичних речовин, антиоксидантів та консервантів.