Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Старіння пива
    (2023) Кірієнко, Сергій Костянтинович; Пархоменко, Анастасія Михайлівна; Мукоїд, Роман Миколайович
    Процеси «старіння» у пиві практично неминучі. Єдине, що можна зробити – вплинути на швидкість їх перебігу, тобто підвищити окислювальну стабільністьнапою. Питанню антиокислювальної (органолептичної) стабілізації на даний момент приділяється велика увага. Існує багато робіт, де досліджувалися процеси окислення пива. Головними методами дослідження в цих роботах був хемілюмінесцентний та хроматографічний методи, останній з яких дозволяє вивчати кінетику окислювальних процесів за зміною кількості продуктів окислення. Науковці дійшли до спільного висновку, що головним хімічним методом смакової стабілізації напою є внесення додаткової кількості речовин з антиоксидантними властивостями
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні тенденції витримки пива в бочках з-під вина
    (2024) Рудь, Тетяна Романівна; Сказько, Софія Ігорівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Іващишин, Микола Володимирович
    В останні десятиліття споживачі виявляють інтерес до ексклюзивних пивних продуктів, що стимулює пивоварів експериментувати із різними способами витримки готової продукції у бочках. Використання бочок з-під вина створює унікальні можливості для надання пиву нових особливостей. Деякі сорти пива витримуються в бочках. У переважній більшості використовуються бочки після спиртних напоїв, зокрема віскі, рому, джину, текіли.