Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка якості ігристих вин за фізико-хімічними показниками
    (2016) Несміянова, Марія Валеріївна; Шаповалова, Наталія Петрівна
    Українські ігристі вина займають значне місце на європейському ринку алкогольних напоїв. Якість ігристих вин в значній ступені характеризується їх фізико-хімічними показниками, які в свою чергу визначаються використаною сировиною, технологією виготовлення, умовами зберігання. Ukrainian sparkling wines occupy a significant place in the European market of alcoholic beverages. Quality sparkling wine characterized by a large degree of physical and chemical indicators, which in turn are determined by the used raw materials, manufacturing techniques, storage conditions.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка якості ігристих вин вітчизняного виробництва
    (2015) Несміянова, Марія Валеріївна; Аннєнкова, Надія Борисівна
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства в ринкових умовах господарювання
    (2015) Шаповалова, Наталія Петрівна; Несміянова, Марія Валеріївна
    В статті розглянуті шляхі збільшення обсягів реалізації ігристих вин на території України та закордоном, поліпшення якості продукції, підвищення конкурентоспроможності підприємства на вітчизняному та закордонному ринку.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка якості хутра і хутряних виробів на ринку України
    (2014) Несміянова, Марія Валеріївна; Григоренко, Інна Василівна
    В першу чергу при оцінці якості хутра потрібно дослідити показники маркування та перевірити їх на відповідність з сертифікатом якості або відповідності. First of all, in assessing the quality of fur you want to explore the performance labeling and test them for compliance with the certificate of quality or conformity.
  • Ескіз
    Документ
    Характеристика корисності печива та розподіл по рейтингу
    (2014) Несміянова, Марія Валеріївна; Чорна, Анастасія Іванівна
    Печиво це не тільки добре всім відомий кондитерський виріб а, це й універсальні ласощі на всі часи і на будь-який смак. Печиво популярне в багатьох країнах світу, особливо серед дітей. Cookie is not only well known to all confection but it is versatile delicacy at all times and for all tastes. Biscuits popular in many countries, especially among children.