Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Роль перших страв у здоров’ї та житті людини
    (2016) Василенко, Вікторія Сергіївна; Пушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    В статті розглянуто значення перших страв у житті та здоров'ї людини. The article considers the importance of the first dishes in the life and health of a person.
  • Ескіз
    Документ
    Збагачення галет біологічно активними речовинами рослинних порошків
    (2014) Боклан, Наталія; Усатюк, Надія Михайлівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна
    Харчовий раціон населення України характеризується надлишковою кількістю жирів тваринного походження і легкозасвоюваних вуглеводів за умови дефіциту поліненасичених жирних кислот, розчинних і нерозчинних харчових волокон, вітамінів і мінеральних речовин. Результати нутріціологічних досліджень свідчать, що в сучасних умовах неможливе забезпечення організму людини ессенціальними нутрієнтами відповідно до рекомендованих фізіологічних норм лише за рахунок традиційних харчових продуктів. Актуальним є розроблення нових харчових продуктів, збагачених біологічно активними речовинами, які можуть бути включені до щоденного раціону всіх вікових груп здорового населення для покращення загального самопочуття, підвищення резистентності організму до несприятливих чинників довкілля та профілактики аліментарних захворювань.
  • Ескіз
    Документ
    Лікувальне харчування – запорука здоров’я людини
    (2014) Іщенко, Тетяна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
    Розкрито поняття «дієтотерапія» та наведені вимоги, яким повинна відповідати будь-яка дієта. Reveals the concept of "nutritional therapy" and are the requirements to be met by any diet.