Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Актуальність виробництва сироваткових сирів
    (2019) Овсієнко, Кіра Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна
    Запропонований спосіб виробництва сироваткових сирів дозволяє скоротити тривалість процесу концентрування та є ефективним сучасним способом переробки молочної сироватки із комплексним використанням всіх її компонентів.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення способу виробництва сироваткового сиру
    (2019) Грек, Олена Вікторівна; Овсієнко, Кіра Володимирівна
    Запропонований спосіб виробництва сироваткового сиру: не потребує специфічного апаратурного оформлення; є ефективним сучасним способом переробки молочної сироватки із комплексним використанням всіх компонентів; дозволяє підвищити вихід готового продукту та скоротити тривалість процесів згущення, структуроутворення, перемішування та охолодження за рахунок підвищення вмісту сухих речовин суміші, що складається з сироватки та білкового концентрату з масовою часткою сухих речовин не менше 16 %.