Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу технологічних чинників на властивості олієжирової композиції (ОЖК КТІОЛ)
    (2019) Ярмоліцька, Олена Сергіївна; Осейко, Микола Іванович; Романовська, Тетяна Іванівна
    Вовняний жир - це природний ліпід, який пом'якшує шкіру і вовняні волокна, а також захищає їх від несприятливих погодних умов. Найбільш широко використовуваними продуктами є рафінований віск з вовни та її модифікації, які називаються ланоліном. Ланолін і його похідні мають широку сферу застосування. Робота присвячена дослідженню особливостей окиснення оліє жирової композиції у процесі термоокиснення. Wool grease is a natural lipid that softens the skin and sheep's wool fibers, as well as protects them from adverse weather conditions. The most widely used products are refined wool oil and its modifications, which are called lanolin. Lanolin and its derivatives have a wide range of applications. The work is devoted to the study of the oxidation characteristics of oil-fat composition during the thermal oxidation process.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження антиокислювальної здатності ланоліну в системі КТІОЛ
    (2018) Ярмоліцька, Олена Сергіївна; Осейко, Микола Іванович; Романовська, Тетяна Іванівна
    Проблема удосконалення та розробки нових технологій, продуктів і препаратів є актуальною для всіх галузей промисловості. Одним із напрямів конструювання інноваційних продуктів і препаратів є використання в ліпідовмісних композиціях восків, воскоподібних продуктів і їхніх фракцій з ліпофільно-гідрофільними, функціональньно-технологічними та функціональними властивостями. The problem of improving and developing new technologies, products and drugs are relevant for all industries. One of the directions of designing innovative products and preparations is the use in lipid-containing compositions of waxes, waxy products and their fractions with lipophilic-hydrophilic, functional-technological and functional properties.