Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Заходи захисту харчових продуктів від навмисного забруднення, саботажу та біотероризму
    (2021) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Останнім часом оператору ринку все більше зацікавлені впровадження систем, що дозволяють контролювати захист харчових продуктів, такою системою є ТАССР. Cистема ТАССР оцінює найбільш ймовірні загрози, до них належать: зловмисне забруднення харчового продукту; саботаж у ланцюгу поставок; застосування харчових продуктів і напоїв у терористичних цілях; шпигунство; підробка; кіберзлочини
  • Ескіз
    Документ
    Переваги від впровадження системи ТАССР для українських підприємств харчової промисловості
    (2021) Петруша, Оксана Олександрівна; Ткаченко, Таісія Павлівна
    В Україні діє обов’язково впровадження системи НАССР для об’єктів харчової промисловості. Тому важливо розвиватися в напрямку виробництва безпечної продукції не тільки в технологічному ряду, але на етапах де може виникнути біотероризм, чим призвести до шкоди здоров’ю споживачу чи смертельним випадкам. In Ukraine, it is mandatory to implement the HACCP system for food industry facilities. Therefore, it is important to develop towards the production of safe products not only in the technological range, but also at the stages where bioterrorism can occur, which can lead to harm to consumer health or death.
  • Ескіз
    Документ
    Персонал харчового підприємства в системі запобігання випадків біотероризму та саботажу
    (2021) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Персонал є запорукою належного функціонування та роботи підприємства, виробництва безпечної та якісної продукції. Тому підприємство повинно орієнтуватися на підбір персоналу та створити умови для якісної роботи працівників. Враховувати їх кваліфікаційні знання та вимоги до моральних, фізичних та фінансових умов. Для уникнення виникнення незадоволених працівників, що можуть спровокувати саботаж, шпигунство та біотероризм. Personnel is the key to the proper functioning and operation of the enterprise, as well as the production of safe and high-quality products. Therefore, the company should focus on recruitment and create conditions for high-quality work of employees. It should take into account their qualifications and requirements for moral, physical and financial conditions. To avoid the emergence of disgruntled employees who may provoke sabotage, espionage and bioterrorism.
  • Ескіз
    Документ
    Впровадження елементів ТАССР на підприємствах цукрової промисловості
    (2021) Бутенко, Ліана Олександрівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Саботаж або «біотероризм» є досить серйозним питанням у сфері безпеки харчової продукції. З метою запобігання даної загрози в Європейських країнах було розроблено систему ТАССР (Threat Assessment Critical Control Point), що дає можливість попередити небезпеку. Sabotage or "bioterrorism" is a very serious issue in the field of food safety. In order to prevent this threat, European countries have developed the HACCP (Threat Assessment Critical Control Point) system, which makes it possible to prevent the danger.
  • Ескіз
    Документ
    Запобіжні заходи від саботажу на харчових підприємствах
    (НУХТ, 2019) Шуліка, Аліна Олександрівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Аналіз та прогнозування всіх можливих нападів та застосування попереджувальних заходів, детальний моніторинг всіх вразливих етапів виробництва та застосування відповідних заходів є шляхом зменшення ймовірності виникнення подій саботажу чи тероризму. Analysing and predicting all possible attacks and applying preventive measures, monitoring all vulnerable stages of production in detail and applying appropriate measures are ways to reduce the likelihood of sabotage or terrorism.
  • Ескіз
    Документ
    Запобіжні заходи від саботажу на харчових підприємствах
    (2019) Шуліка, Аліна Олександрівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Питання конкуренції між виробниками харчових підприємств сьогодні постає досить гостро і нерідко переходить з доброчесної в не доброчесну, що вимагає застосування заходів захисту, які дозволять проаналізувати та оцінити ризик виникнення події саботажу в умовах виробництва харчової продукції. Today, the issue of competition between food producers is quite acute and often turns from fair to unfair, which requires the application of protection measures that will allow analysing and assessing the risk of sabotage in the context of food production.