Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Метод аналізування причин і наслідків ризиків окремих етапів харчового виробництва(2021) Бондаренко, Дарина Анатоліївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаСучасний підхід в управлінні харчовим підприємством повинен базуватись на ризик-орієнтованому мислені, яке передбачає аналізування всіх можливих відхилень, для наступного їх попередження, контролю та управління. Застосування суміщеного методу аналізу причин і наслідків є формування всебічного розуміння системи і виявлення всіх потенційних відхиленьДокумент Заходи захисту харчових продуктів від навмисного забруднення, саботажу та біотероризму(2021) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаОстаннім часом оператору ринку все більше зацікавлені впровадження систем, що дозволяють контролювати захист харчових продуктів, такою системою є ТАССР. Cистема ТАССР оцінює найбільш ймовірні загрози, до них належать: зловмисне забруднення харчового продукту; саботаж у ланцюгу поставок; застосування харчових продуктів і напоїв у терористичних цілях; шпигунство; підробка; кіберзлочиниДокумент Ідентифікація небезпечного фактору – алерген в сухих сніданках(2020) Вержанська, Марія Сергіївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаРізноманіття алергенів та їхній негативний вплив на здоров’я людей, формує необхідності організації належного контролю продуктів та їх виробництва. Належні практики повинні передбачати моніторинг алергенів на підприємстві для всього асортименту та правильне маркування продукціїДокумент Дослідження ефективності просіювання борошна(2019) Бідах, Діана Вікторівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаРозглянуті методи дозволяють передбачити виникнення проблеми та підвищують розв’язність складних проблем. Кожен метод має свої переваги та недоліки, але оптимальним є використання дві системи. These methods allow you to predict the occurrence of a problem and increase the solvability of complex problems. Each method has its own advantages and disadvantages, but the optimal approach is to use two systems.Документ Методи оцінки ризиків харчового виробництва на основі ISO/IEC 31010:2013(2019) Бідах, Діана Вікторівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаРозглянуті методи дозволяють передбачити виникнення проблеми та підвищують розв’язність складних проблем. Кожен метод має свої переваги та недоліки, але оптимальним є використання дві системи. These methods allow you to predict the occurrence of a problem and increase the solvability of complex problems. Each method has its own advantages and disadvantages, but the optimal approach is to use two systems.