Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Нагляд за дерев'яною тарою для попередження фізичного небезпечного фактору
    (2021) Харченко, Оксана Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Дерев'яна тара широко поширена в обігу. Її виготовляють з деревини різних порід. Зазвичай дерев’яна транспортна тара є засобом багаторазового використання. Якість і безпечність тари, що знаходиться в обігу оператора ринку харчової промисловості, визначається на основі вимог діючих Правил застосування, обігу і повернення засобів упаковки в Україні та Правил повторного використання дерев'яної, картонної тари та паперових мішків в Україні. Дерев'яна тара потребує постійного контролю за належним станом тари, виявлення та уникнення невідповідностей, задля забезпечення випуску безпечної продукції
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз способів моніторингу температури хлібопекарських виробів в системі HACCP
    (2020) Рашко, Яніна Миколаївна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Визначальною критичною контрольною точкою виробництва хлібопекарської продукції є стадія випікання. Вибір методу моніторингу температури випікання хлібопекарської продукції має враховувати специфічність одиниці обладнання в якому проводиться власне процес випікання виробів
  • Ескіз
    Документ
    Моніторинг окремих стадій харчового ланцюга блоком «Спай»
    (2020) Петруша, Оксана Олександрівна
    Проведені дослідження зміни температури та вологості повітряного середовища при різних варіантах закладки блоку-моніторингу показали, що чим глибше знаходиться блок «Спай» тим повільніше іде процес досягнення абсолютного значення датчиком оскільки складніше проходить процес перемішування повітряних мас в кузові транспортного засобу. The studies of changes in temperature and humidity of the air environment under different variants of the monitoring unit installation showed that the deeper the "Spike" unit is located, the slower the process of reaching the absolute value by the sensor is, since the process of mixing air masses in the vehicle body is more complicated.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості розроблення плану НАССР для виробництва хлібобулочних виробів
    (2017) Прохоренко, Владіслав Олександрович; Петруша, Оксана Олександрівна
    Система НАССР не гарантує випуск безпечної продукції - хлібобулочних виробів в усіх випадках, але вона зменшує ймовірність виникнення небезпечного фактору. The HACCP system does not guarantee the release of safe products - bakery products in all cases, but it reduces the likelihood of a hazardous factor.