Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Використання сублімованої плодоовочевої та ягідної сировини у виробництві дієтичних добавок(2020) Арлачова, Марина Ігорівна; Подобій, Олена ВалеріївнаДокумент Перспективи використання сублімованої рослинної сировини у складі дієтичних добавок(2020) Арлачова, Марина Ігорівна; Подобій, Олена ВалеріївнаДокумент Перспективна природна харчова добавка(2014) Дацька, Наталія Василівна; Подобій, Олена ВалеріївнаПоказано, що пектин є перспективною харчовою добавкою природного походження. Найкращою сировиною для отримання пектину є цитрусові. Показано, що на в'язкість розчинів пектину впливає ряд чинників, зокрема, тип пектину, концентрація та значення рН. It is shown that pectin is a promising dietary supplement of natural origin. The best raw material for pectin is citrus. It is shown that the viscosity of pectin solution influenced by a number of factors, including the type of pectin concentration and pH.