Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Пастила як улюблений продукт споживання людей похилого віку
    (2016) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Потривайло, Олена Олександрівна; Мурзін, Андрій Вадимович; Луценко, Ірина Олегівна
    Досліджено реологічні властивості пастильних мас на основі яблучного та абрикосового пюре з використанням сахарози, фруктози і глюкози. Встановлено різницю ефективної в’язкості при внесенні різної сировини, лактулоза зменшує в’язкість на сахарозі і глюкозі, а на фруктозі – збільшує. Розроблена технологія пастили функціонального призначення. Investigated the rheological properties pastille weight based on apple and apricot puree with sucrose, fructose and glucose. Established effective viscosity difference in making different raw materials, lactulose reduces viscosity and sucrose to glucose and fructose – increases. The technology paste functionality.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження структурно-механічних властивостей пастильних мас на основі яблучного пюре з використанням різних видів цукрів
    (2016) Потривайло, Олена Олександрівна; Луценко, Ірина Олегівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    Пастила - це кондитерські вироби, отримані збиванням фруктово-ягідної суміші з цукром в присутності яєчного білка, з послідуючим змішуванням піноподібної маси з гарячим агаровим сиропом, формуванням на окремі вироби та сушінням. Pastille - a pastry obtained whipping fruit and berry mix with sugar in the presence of egg whites, mixing with further weight spumy Agar with hot syrup, the formation on certain products and drying.