Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Створення рецептури десерту оздоровчого призначення на основі кисломолочного сиру(2017) Прут, Зоя Юріївна; Стеценко, Наталія ОлександрівнаВ результаті проведеного комплексу досліджень ми розробили рецептуру нового виду сиркового десерту з підвищеним вмістом β-каротину, поліненасичених жирних кислот, мінеральних речовин, з покращеною біологічною цінністю білка, який розширює асортимент комбінованих молочних продуктів оздоровчого призначення. As a result of our research, we have developed a recipe for a new type of cheese dessert with high content of β-carotene, polyunsaturated fatty acids, mineral substances, with an improved biological value of protein that extends the range of combined dairy products for health-improving purposes.Документ Аналіз харчової та біологічної цінностей сніданків студентів НУХТ та шляхи їх покращення(2016) Стеценко, Наталія Олександрівна; Прут, Зоя ЮріївнаХарчова поведінка людини є невід'ємною складовою її способу життя і представляє собою сукупність поведінкових дій людини, спрямованих на вибір харчових продуктів, умов та режимів прийому їжі для задоволення фізіологічних, психологічних та соціально-економічних потреб. Nutritional human behavior is an integral part of lifestyle and behavior is a combination of human actions aimed at selection of food, conditions and modes of meals to meet the physiological, psychological and socio-economic needs.