Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення способу виробництва пудингу на основі кисломолочного сиру та гречаного борошна(2018) Прут, Зоя Юріївна; Стеценко, Наталія ОлександрівнаРозроблена технологія дозволяє отримати пудинг, збагачений гречаним борошном, керобом і корицею, який характеризується високими показниками якості та органолептичними властивостями, а також має оздоровчу спрямованість. Такий продукт можна рекомендувати до споживання людям усіх вікових категорій, особливо корисним він буде для геродієтичного харчування. Регулярне споживання пудингу дозволить покращити мінералізацію кісток, роботу шлунково-кишкового тракту, функціонування серцево-судинної та антиоксидантної систем організму людини. Запропонована технологія збагачення сирно- зернового пудингу відповідає сучасним тенденціям розроблення продукції для здорового харчування. The developed technology allows you to get a pudding rich in buckwheat flour, carbohydrates and cinnamon, which is characterized by high quality and organoleptic properties, as well as a healthier orientation. Such a product can be recommended for use by people of all ages, especially useful for hero-nutritional purposes. Regular consumption of pudding will improve the mineralization of bones, the functioning of the gastrointestinal tract, the functioning of the cardiovascular and antioxidant systems of the human body. The proposed technology of enrichment of curd-and-corn pudding corresponds to modern trends in the development of products for healthy eating.Документ Створення рецептури десерту оздоровчого призначення на основі кисломолочного сиру(2017) Прут, Зоя Юріївна; Стеценко, Наталія ОлександрівнаВ результаті проведеного комплексу досліджень ми розробили рецептуру нового виду сиркового десерту з підвищеним вмістом β-каротину, поліненасичених жирних кислот, мінеральних речовин, з покращеною біологічною цінністю білка, який розширює асортимент комбінованих молочних продуктів оздоровчого призначення. As a result of our research, we have developed a recipe for a new type of cheese dessert with high content of β-carotene, polyunsaturated fatty acids, mineral substances, with an improved biological value of protein that extends the range of combined dairy products for health-improving purposes.