Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив хімічного складу сумішей на основі дефекату на їх біологічну активність(2015) Петренко, Тетяна Володимирівна; Перепелиця, Олександр Петрович; Пшенична, Анастасія ОлексіївнаДокумент Дослідження процесів зброджування пивного сусла із застосуванням різних штамів дріжджів(2018) Ковч, Аліна Володимирівна; Пшенична, Анастасія Олексіївна; Руденко, Олександр Юрійович; Роздобудько, Борис Валерійович; Хіврич, Борис ІвановичМетою роботи є дослідження впливу на якість пива таких технологічних властивостей пивних дріжджів, як здатність до флокуляції, швидкість накопичення біомаси, бродильна активність, ступінь зброджування сусла.Документ Порівняльна характеристика якісних показників рожевих столових виноматеріалів в залежності від зони вирощування винограду(2014) Пшенична, Анастасія Олексіївна; Гречко, Ніна ЯківнаРезультати порівняння якісних показників рожевих столових виноматеріалів в залежності від зони вирощування винограду є цінними при виборі місцевості вирощування винограду для отримання високоякісних рожевих вин. Compare quality indicators rose table wine according to the grape growing areas are valuable when choosing a location for growing grapes to produce high quality pink wine.