Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Croquanter-Texiнікa як сучасний метод молекулярної гастрономії(2014) Пшенічнікова, Юлія; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаГоловною метою наукових досліджень було впровадження нового методу одержання каротиновмісного продукту функціонального призначення з рослинної сировини з мінімальними втратами при його отриманні в умовах підприємств ресторанного господарства, а також використання його як у технології приготування страв зі значним вмістом ретинолу, так і при їх оформленні для розширення асортиментного мінімуму в закладах ресторанного господарства.Документ CROQUANTER-техніка як сучасний метод молекулярних технологій у закладах ресторанного господарства(2014) Пшенічнікова, Юлія; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаГоловною метою наукових досліджень було впровадження нового методу одержання каротиновмісного продукту функціонального призначення з рослинної сировини з мінімальними втратами при його отриманні в умовах підприємств ресторанного господарства, а також використання його як у технології приготування страв зі значним вмістом ретинолу, так і при їх оформленні для розширення асортиментного мінімуму в закладах ресторанного господарства.