Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Впровадження інноваційних способів тістоготування та оброблення дріжджового тіста
    (2014) Кравченко, Олександр Іванович; Рачок, Віталій Вікторович; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович
    Впровадження запропонованого способу виробництва та розробленої конструкції змішувально-бродильно-формувального агрегату дозволяє значно скоротити технологічний процес виробництва хлібопекарської продукції, зменшити кількість технологічного обладнання в лінії, зменшити капіталовкладення на приміщення які займає лінія. Implementation of the method of production and develop design mixing-fermentation-forming unit can significantly reduce the manufacturing process of baking products, reduce the number of process equipment in the line, reduce capital expenditures on the premises occupied by the line.
  • Ескіз
    Документ
    Впровадження інноваційних способів виробництва хлібопекарської продукції - шлях до економії енергетичних та матеріальних ресурсів
    (2014) Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович; Кравченко, Олександр Іванович; Рачок, Віталій Вікторович
    Впровадження запропонованого способу виробництва та розробленої конструкції змішувально-бродильно-формувального агрегату дозволяє значно скоротити технологічний процес виробництва хлібопекарської продукції, зменшити кількість технологічного обладнання в лінії, зменшити капіталовкладення на приміщення які займає лінія. Implementation of the method of production and develop design mixing-fermentation-forming unit can significantly reduce the manufacturing process of baking products, reduce the number of process equipment in the line, reduce capital expenditures on the premises occupied by the line.