Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження переробки кукурудзи на дежермінаторі
    (2019-11) Рибчинський, Родіон Станіславович; Шаповаленко, Олег Іванович; Супрун-Крестова, Олена Юріївна
    В роботі визначено ефективність роботи дежермінатора фірми «Buhler» на Сквирському комбінаті хлібопродуктів при переробці кукурудзи. В результаті проведених досліджень було визначено, що для забезпечення якості (мінімального вмісту жиру у крупі) при максимально можливому її виході при переробці кукурудзи доцільним є використання на підприємстві режиму 2, що відповідає вилученню (прохід сита діаметром 3,0 мм) у сході з дежермінатора 26,1 %. The paper determines the efficiency of the work of the Buhler degerminator at the Skvyr bakery in the processing of corn. As a result of the research, it was determined that for the quality assurance (minimum fat content in cereals) at its maximum yield in the processing of corn, it is advisable to use in the plant 2, corresponding to the extraction (passage of a sieve with a diameter of 3.0 mm) in the east of the degerminator 26.1%.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження ефективності процесу змішування культур з підвищеним вмістом ліпідів
    (2016) Кожевнікова, Маргарита Ігорівна; Рибчинський, Родіон Станіславович; Євтушенко, Олег Олександрович
    В тезах наведено інформацію про змішування насіння соняшнику та кукурудзи, а також про оптимальну тривалість процесу. In theses are about blending sunflower seeds and corn, and the optimal duration of the process.
  • Ескіз
    Документ
    Основні напрямки переробки зерна кукурудзи в Україні
    (2014) Рибчинський, Родіон Станіславович; Шаповаленко, Олег Іванович
    Для переробки в крупу в Україні використовується менше 2% виробленого зерна. Незважаючи на те, що нарощування сировинної бази є передумовою для збільшення обсягів переробки, основним стримуючим фактором у даному сегменті є низький попит на продукцію, що пов'язано 3 низьким рівнем якості готової продукції, та відсутністю культури споживання кукурудзяної крупи у більшості жителів України. For the processing of barley in Ukraine using less than 2% of the produced grain. Despite the fact that increasing the resource base is a prerequisite for increasing recycling, the main limiting factor in this segment is low demand for products due 3 low product quality, and lack of consumer culture cornmeal most people in Ukraine.