Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження теплоємності грибів печериць
    (2017) Роман, Тетяна Олександрівна
    В роботі досліджено теплоємность грибів печериць. В работе исследованы теплоемкость грибов шампиньонов. In this work the heat capacity of mushrooms has been investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Експериментально-статистичне моделювання процесу сушіння гриба печериці
    (2017) Роман, Тетяна Олександрівна
    В роботі досліджено моделювання процесу сушіння гриба печериці. В работе исследованы моделирования процесса сушки гриба шампиньона.
  • Ескіз
    Документ
    Фізико-біохімічні зміни при старінні клітин шампіньйона
    (2014) Роман, Тетяна Олександрівна; Мазуренко, Олександр Григорович
    Гриби — поживний, корисний білковий продукт. Будова грибної клітини є особливою, їй властиві як рослинні, так і тваринні включення, клітинна стінка гриба містить (80-90) % полісахаридів, що зв'язані з білками і ліпідами. Крім того, до її складу входять поліфосфати і меланіни. Mushrooms - nutritious, wholesome protein product. The structure of the fungal cells are special, she characterized as plant and animal inclusions containing cell wall of the fungus (80-90)% polysaccharides that are linked to proteins and lipids. In addition, it is composed of polyphosphates and melanin.
  • Ескіз
    Документ
    Випаровування води із тканини грибів в процесі сушіння
    (2014) Роман, Тетяна Олександрівна; Мазуренко, Олександр Григорович
    Експериментально підтверджено залежність кількості зв'язаної води в тканинах плодового тіла гриба «Печериця» від поточного значення його вологості при сушінні. The dependence of the amount of bound water in the tissues of the fruiting body of the mushroom "Champignon" on the current value of its humidity during drying was experimentally confirmed.