Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу екстракту імбиру на кислотне число жиру
    (2021) Сорока, Анастасія Анатоліївна; Рубанка, Катерина Володимирівна
    Робота присвячена вивченню впливу екстракту імбиру на кислотне число маргарину в процесі його зберігання. Доведена можливість застосування рослинного екстракту як природного консерванта для маргарину. Надані рекомендації що до дозування досліджуваного компонента. The work is devoted to the study of the influence of ginger extract on the acid value of margarine during its storage. The possibility of using a plant extract as a natural preservative for margarine has been proven. Recommendations for the dosage of the studied component are provided.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування пряно-ароматичної рослинної сировини в технології виробництва чайних напоїв
    (2017) Дубук, Валентин; Москальчук, Юлія; Рубанка, Катерина Володимирівна
    В роботі представлено результати теоретичних досліджень хімічного складу та харчової цінності імбиру. Доведена можливість застосування імбиру в технології чайних напоїв.
  • Ескіз
    Документ
    Сухий екстракт кореня імбиру - джерело біологічно активних речовин
    (2014) Рубанка, Катерина Володимирівна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна
    Досліджено вплив технологічної переробки отримання сухого екстракту на зміни певних компонентів хімічного складу кореня імбиру. Проведена порівняльна оцінка хімічного складу висушеного кореня імбиру та отриманого з нього сухого екстракту. Встановлено, що дані екстракти після технологічної переробки збільшують вміст мінеральних сполук, вміст вітамінів та фенольних речовин, що дає можливість збагачувати продукти не збалансовані за вмістом вітамінів та мінералів. Influence of technological processing to obtain dry extract certain components changes the chemical composition of root ginger. Comparative evaluation of chemical composition of dried ginger root and got him dry extract. It was established that these extracts after technological processing increased content of mineral compounds, vitamins and phenolic compounds, which makes it possible to enrich the products do not balanced in vitamins and minerals.