Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Виробництво білкових ізолятів в Україні(2024) Пічевський, Сергій Віталійович; Рубанка, Катерина ВолодимирівнаВиробництво рослинних білкових ізолятів є стратегічно важливою галуззю, що дає можливість розробляти харчові продукти з високим вмістом білків призначені для всіх верств населення в тому числі забезпечення військовослужбовців повноцінним харчуванням. В роботі представлено світові об’єми виробництва білкових ізолятів в грошовому еквіваленті. Перераховано підприємства України, що виготовляють білкові ізоляти.Документ Застосування продуктів переробки гороху в харчовій промисловості(2024) Рубанка, Катерина Володимирівна; Пічевський, Сергій ВіталійовичВ роботі описано хімічний склад гороху та продуктів його переробки, а саме: крохмаль, білкові ізоляти та концентрати. Доведено, що перераховані продукти є цінною сировиною як за своїми властивостями надавати певних реологічних властивостей харчовим продуктам, так і за своїм хімічним складом. Тому дослідження та вивчення впливу продуктів переробки гороху на харчові продукти є важливим та необхідним, щоб розширити асортимент їх застосування.