Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Використання екстракту пустирника при виробництві льодяникової карамелі
    (2017) Мазур, Любов Сергіївна; Савчук, Світлана Володимирівна; Сакун, Ірина Сергіївна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    Розглянуто можливість використання екстракту пустирника при виробництві карамелі спеціального призначення. Визначено оптимальні умови приготування карамелі спеціального призначення. Визначена динамічна в’язкість екстракту пустирника з урахуванням кінематичної в’язкості і густини розчинів, також було визначено поверхневий натяг. The possibility of using the extract of pistachio in the manufacture of special purpose caramel is considered. The optimum conditions for the preparation of special purpose caramel were determined. The dynamic viscosity of the extract of pistachio has been determined taking into account the kinematic viscosity and density of solutions, and also the surface tension has been determined.
  • Ескіз
    Документ
    Льодяникова карамель функціонального призначення
    (2017) Сакун, Ірина Сергіївна; Мазур, Любов Сергіївна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    Розглянуто можливість використання екстрактів лікарських трав, зокрема пустирника, для збагачення карамелі біологічно-активними речовинами. Процес екстрагування рослинної сировини, зокрема пустирника, потребує вивчення цілого ряду факторів. Досліджено вміст флавоноїдів в карамелі з екстрактом пустирника, визначено вміст редукувальних речовин в карамелі, розтікання, кольоровість готової карамелі. The possibility of using extracts of medicinal herbs, in particular, pistachio, for the enrichment of caramel with biologically active substances is considered. The process of extraction of plant material, in particular, pistachio, requires the study of a number of factors. The content of flavonoids in caramel with extract of pistachio was investigated, content of reducing substances in caramel was determined, spreading, color of finished caramel.