Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Генетично модифіковані організми в продуктах харчування
    (2020) Потапенко, Валерія Віталіївна; Слободян, Ольга Петрівна
    Постійне збільшення площ, засіяних генетично модифікованими рослинами, зміна ознак і властивостей культур, які використовують як продукти харчування та корм для тварин, поширення біотехнологій створюють ризики, які необхідно враховувати при оцінюванні ГМО для використання у харчовій промисловості. Constant increase in the area sown with genetically modified plants, changing the characteristics and properties of crops used as products food and feed, the spread of biotechnology pose risks that should be considered when evaluating GMOs for use in food industry.
  • Ескіз
    Документ
    Встановлення критичних контрольних точок при виробництві сиру кисломолочного
    (2020) Солошенко, Катерина Ігорівна; Слободян, Ольга Петрівна
    При встановленні критичних контрольних точок та критичних меж використовувалися методи, пов’язані зі збором, опрацюванням та аналізом інформації з літературних джерел та нормативних документів. Встановлення критичних контрольних точок та критичних меж на всіх етапах технологічного процесу дозволить запобігти виникненню ризику, усунути суттєвий небезпечний чинник чи знизити до прийнятного рівня його небезпечність. . When setting critical control points and critical methods related to the collection, processing and analysis of information were used from literature sources and normative documents. Establish critical and critical control points boundaries at all stages of the technological process will prevent risk, eliminate a significant dangerous factor or reduce it to an acceptable level danger.