Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Економіко-соціальні аспекти розвитку вітчизняної харчової промисловості(2019) Кундєєва, Галина Олексіївна; Соломка, Ольга МиколаївнаДосліджено сучасний стан та розвиток вітчизняної харчової промисловості, визначено її соціальне спрямування. Розкрито специфіку державного регулювання ринку харчових продуктів та проблему органічного та виваженого поєднання адміністративних і економічних методів державного регулювання. Запропоновано розширити важелі державного регулювання харчової промисловості соціально-культурними – формуванням культури здоров’я та здоров’язберігаючої поведінки людини, що забезпечить створення відповідного попиту на ринку продовольства.Документ Розвиток внутрішнього продовольчого ринку в Україні(2020) Сладкомьодова, Вікторія Сергіївна; Соломка, Ольга МиколаївнаРозглянуто чинники попиту і пропозиції на продовольчому ринку. Оцінка потенціалу попиту з урахуванням рекомендованих норм споживання продуктів харчування виявила незбалансованість середнього раціону харчування, потреба задовольняється лише по хлібу і хлібобулочних виробів, картоплі, цукру, олії рослинної.Документ Про формування стратегії сталого розвитку підприємств харчової промисловості в умовах глобальної конкуренції(2013) Соломка, Ольга Миколаївна