Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Бактеріоцини лактобактерій козиного молока
    (2020) Солошенко, Катерина Ігорівна; Лич (Ткаченко), Інна Валентинівна; Волошина, Ірина Миколаївна
    З козиного молока виділяють штами лактобактерій, що здатні синтезувати бактеріоцини. В козиному молоці наявний штам Lactobacillus fermentum GA715, який є компонентом мікрофлори козиного молока. Цей штам бактеріоциногенний. Він відіграє значну роль у знищенні бактерій псування, таким чином зберігаючи якість молока.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи створення лікувально-косметичних засобів на основі козиного молока та молозива
    (2020) Солошенко, Катерина Ігорівна; Лич (Ткаченко), Інна Валентинівна; Волошина, Ірина Миколаївна
    Лікувальна косметика захищає шкіру від старіння, дерматологічних проблем, шкідливого впливу навколишнього середовища. Перспективним є створення лікувально-косметичних засобів на основі козиного молока та молозива.
  • Ескіз
    Документ
    Використання козиного молока у косметології
    (2019) Солошенко, Катерина Ігорівна; Лич (Ткаченко), Інна Валентинівна; Волошина, Ірина Миколаївна
    Козине молоко за своїми біохімічними властивостями найбільш сприятливе для шкіри людини. Молоко кіз є джерелом вітамінів: А, тіаміну, рибофлавіну, ніацину; джерелом амінокислот – лейцину, глутаміну та аспарагіну; фосфоліпідів, цинку, казеїнату натрію, сироваткового протеїну та інших біологічно активних речовин. Отже, козине молоко та його продукти необхідно використовувати у косметології.